1. Home
  2. Docs
  3. De BrandSentry Portal
  4. Vragenlijsten

Vragenlijsten

Met vragenlijsten voeg je een nieuwe dimensie toe aan activiteiten:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-12-596x1024.png
  • Activiteiten kunnen meerdere stappen bevatten die je stap voor stap laat uitvoeren
  • Je kunt controle-informatie toevoegen (bijvoorbeeld waarden, keuzes en foto’s)

In dit menu kun je je vragenlijsten beheren en nieuwe vragenlijsten aanmaken.

Zoek in de lijst met vragenlijsten met de zoekbalk. Vervolgens kun je de vragenlijst openen en aanpassen.

Let op: wijzigingen in bestaande vragenlijsten worden direct naar de apps gestuurd die een bijbehorende activiteit open hebben!

Articles