1. Home
  2. Docs
  3. De BrandSentry Portal
  4. Medewerkers

Medewerkers

In dit menu kun je inzien welke gebruikers er in je organisatie zijn, en je kunt gegevens aanpassen, nieuwe gebruikers aanmaken en wachtwoorden opnieuw instellen.

Gebruikersgegevens bevatten in elk geval de Voornaam en achternaam en een emailadres. Met het emailadres loggen ze vervolgens in.

Verder moet je aangeven welke rol deze gebruiker heeft. In de meeste gevallen begin je met de rollen beheerder en medewerker waar je uit kunt kiezen.

• Een beheerder kan ook zelf anderen uitnodigen.
  • Een medewerker gebruikt alleen de app om activiteiten uit te voeren en via de app activiteiten aan te maken.

Bij het toewijzen van wachtwoorden kan je kiezen om een wachtwoord zelf in te stellen of een willekeurig wachtwoord te laten genereren. Als je het wachtwoord laat genereren, ontvangt de nieuwe gebruiker een email met het wachtwoord. Als jij het wachtwoord kiest, wordt het wachtwoord niet verstuurd.