1. Home
  2. Docs
  3. De BrandSentry Portal
  4. Activiteiten

Activiteiten

Het scherm om activiteiten te beheren vind je onder het menu activiteitenbeheer -> activiteiten.

Hier zie je een lijst van all templates van activiteiten die je eerder hebt gemaakt. Met de zoekbalk kun je snel activiteiten zoeken op de naam van de activiteit, maar ook op basis van overige gegevens zoals het team en gebruikte vragenlijsten.

Vervolgens kan je ze inzien, aanpassen of verwijderen.

Als je een nieuwe activiteit wilt maken, klik je op het + teken. Kijk voor meer informatie hier: https://help.brandsentry.nl/docs/tutorials/activiteit-maken/een-template-activiteit-maken/

Articles