1. Home
  2. Docs
  3. Het Stappenplan
  4. Vragenlijsten Maken

Vragenlijsten Maken

Voorbeeld van een vragenlijst

Met vragenlijsten voeg je een nieuwe dimensie toe aan activiteiten:

• Activiteiten kunnen meerdere stappen bevatten die je stap voor stap laat uitvoeren
  • Je kunt controle-informatie toevoegen (bijvoorbeeld waarden, keuzes en foto’s)

Vragenlijst maken

Ga naar het met activiteitenbeheer en kies hier vragenlijsten. Klik op de + om een nieuwe vragenlijst aan te maken:

Vul een naam en een omschrijving van het proces in. De omschrijving zal ook in de app te zien zijn.

Je kunt nu het vragenlijst gaan opbouwen. We hebben diverse soorten vragen ingebouwd. Kijk hier voor details over de soorten vragen.

Ga maar eens experimenteren met de vragen. In de volgende stap ga je de vragenlijst testen en daarna kan je alles eenvoudig weer aanpassen.

Nadat je vragen hebt gemaakt, kan je de volgorde van de vragen aanpassen.

Als je je eerste succesvolle vragenlijst hebt gemaakt en getest, kijk dan ook eens naar conditionele vragen. Hiermee kan je de vragen voor de gebruikers relevanter maken. Bijvoorbeeld:

• Stemknop: Stonden er mensen te wachten toen de winkel geopend werd ja / nee.
  • Daar zou je een conditionele vraag op kunnen laten volgen, waarin je vraagt om het aantal wachtenden.