1. Home
  2. Docs
  3. Het Stappenplan
  4. Eerste Activiteit aanmaken
  5. Een activiteit aanmaken

Een activiteit aanmaken

Nu gaan we je eerste activiteit maken in de web-portal. Dus ga terug naar het BrandSentry planbord in je web-browser.

Zoek in het planbord naar de kolom van vandaag (de datum staat er boven). Klik op het Plusje in die kolom. Nu zie je een scherm waarmee je direct een activiteit kunt aanmaken.

Geef je activiteit een titel waarmee je aangeeft wat er moet gebeuren. Bijvoorbeeld “Brood bakken”. Laat alle andere invoervelden voor nu maar zoals ze staan. Klik vervolgens op het envelopje om de activiteit op te slaan.