1. Home
  2. Docs
  3. Het Stappenplan
  4. Teamleden uitnodigen

Teamleden uitnodigen

Nu je zelf de eerste activiteiten hebt aangemaakt, wordt het tijd om je collega’s te betrekken. Op deze manier kun je collega’s uitnodigen in je team.

Ga in de menubalk naar Organisatie en dan Medewerkers. Klik op de + om een een medewerker toe te voegen.

De gebruikersnaam en het email kan je het beste gelijk houden.

Klik vervolgens op [Verstuur uitnodiging]. De nieuwe gebruiker krijgt nu een mail met een password toegestuurd om in de app of de web-portal in te loggen.

Rollen

Verder moet je aangeven welke rol deze gebruiker heeft. In de meeste gevallen begin je met de rollen beheerder en medewerker waar je uit kunt kiezen.

• Een beheerder kan ook zelf anderen uitnodigen.
  • Een medewerker gebruikt alleen de app om activiteiten uit te voeren en via de app activiteiten aan te maken.