1. Home
  2. Docs
  3. BrandSentry Ondersteuning
  4. Een Proces inrichten
  5. Het proces testen

Het proces testen

Nu zijn we klaar om het proces te testen. Dit kan het makkelijkste via het planbord. Het planbord vindt je via het menu bovenin het scherm.

Deze is nog best wel leeg. Zoek in het planbord de kolom met de datum van vandaag. Naast de datum zie je een +. Klik daarop om een eenmalige (Ad Hoc) activiteit in plannen.

Er verschijnt nu een scherm met de gegevens voor de activiteit die je gaat versturen.

Voor de test maakt het niet zoveel uit wat je hier invult. Wel belangrijk om je vragenlijst toe te voegen (het + je naast “vragenlijsten”).

Op je mobiel start je de BrandSentry app en zorg je dat je bent ingelogd. De activiteit zal nu op je app verschijnen.

Als je nog iets wilt veranderen, ga dan naar de vorige stap en pas de vragenlijst aan. Open de activiteit opnieuw en bekijk het resultaat.